Cadeau voor hem

Iedereen maakt het wel is mee. Of het nou om je vriend, je broer of die ene kennis gaat. Je wilt deze mannelijke persoon een leuk cadeau schenken, maar wat is nou een leuk cadeau voor hem?

Wanneer je denkt aan een cadeau om te geven wil je graag iets geven waar de persoon veel aan heeft. Wat hij lang en vaak kan gebruiken en niet iets wat direct de prullenbak in gaat. Daarom is het geven van een cadeau voor een man zo lastig, want kan hij nou echt goed gebruiken?

Een veel voorkomend probleem bij een mannenhuis, is dat het, soms een beetje saai is aangekleed. De stijl van het huis is vooral, ehm, functioneel ingericht. Maar het mist erg veel gezelligheid.

Maar wat kun jij geven wat de boel een beetje opfleurt voor deze mannelijke persoon? Dit is waar Kunstchef genoeg ‘cadeau ideeen voor hem’ heeft. Veel mensen kopen een Kunstchef schilderij om cadeau te geven aan hun mannelijke vriend/kennis. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij deze gekochte schilderijen:

klant afbeelding tijger in de Jungle
Cadeau voor hem

Het is verschil met een saaie witte muur (wat helaas toch vaak het geval is bij een mannelijke vriend) of een Kunstchef schilderij aan de muur maakt een enorm verschil!

Weet je niet zeker welk schilderij je het mooist lijkt aan de muur? Of heb je moeite met het bedenken van het formaat? Kijk dan eens naar de Kunstchef mobiele app. Met de Kunstchef app kun je door middel van Augmented Reality een Kunstchef schilderij plaatsen op je eigen muur, zo kun je direct zien welk schilderij jou het tofst lijkt voor je mannelijke kennis. Daarnaast zijn de maten ook duidelijk aangegeven in de app, zo kun je precies zien welk formaat het beste is als cadeau voor jouw vriend.
De Kunstchef schilderijen zijn te verkrijgen in drie verschillende materialen:

  1. Canvas
  2. Dibond
  3. Plexiglas

Canvas schilderijen zijn de meest bekende (en eenvoudige) vorm van schilderijen, maar de kwaliteit is een stuk lager vergeleken met Dibond en Plexiglas. Voor een echt tof schilderij zonder glans/spiegeling raden we aan om Dibond te kopen. Als je een spiegeling op het schilderij tof vindt raden we aan om Plexiglas te kopen. Beide materialen geven een fantastische look.

Kunstchef schilderijen zijn al verkijgbaar vanaf €69,95. Als je een cadeau voor hem samen met een groep geeft is het dus al snel te geven! Als je met 6 personen €15 inlegt Kun je al dit toffe schilderij kopen op Dibond materiaal:

mockup Schilderij Lamborghini op de Maan

Hoe tof is dat!

Dit zijn onze favorieten cadeaus voor hem:

Cadeau voor man
Cadeau voor hem
Cadeau idee man
Cadeau idee voor man

Ben je genoeg geinspireerd voor een leuk cadeau voor een man? Neem een kijkje bij al onze producten.

Apple app store logo
Google Play Store logo