Schilderij Louis Vuitton op de Maan

✅ gratis verzending

✅ 4 dagen levertijd

✅ uniek schilderij

✅ slim ophangsysteem

Beschrijving

Schilderij Louis Vuitton op de Maan

Het Schilderij Louis Vuitton op de Maan weergeeft een astronaut die met een Louis Vuitton tas en vlag op de maan staat. Uiteraard is dit geen Neil Armstrong, maar wie hier wel staat mogen wij helaas niet verklappen.

 

Wist je dat?

Wist je dat Louis Vuitton een van de meest iconische en beroemde modehuizen ter wereld is? Het merk werd in 1854 opgericht door de Franse ontwerper Louis Vuitton en begon als een klein atelier voor het maken van koffers en reisartikelen. Sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een van de meest gewilde luxe merken ter wereld, met een breed scala aan producten, waaronder handtassen, kleding, schoenen, accessoires en zelfs parfums.

Een van de meest kenmerkende kenmerken van Louis Vuitton is het iconische monogrampatroon, dat bestaat uit de initialen “LV” in een ingewikkeld patroon. Dit patroon is overal ter wereld bekend en is een symbool geworden van luxe en status. Het is ook een van de meest gekopieerde merklogo’s ter wereld, wat aantoont hoe invloedrijk Louis Vuitton is in de modewereld.

Wat veel mensen niet weten, is dat Louis Vuitton een pionier was in de ontwikkeling van reisartikelen. In de begindagen van het merk ontwierp hij koffers die speciaal waren ontworpen voor de nieuwste reisvormen van die tijd, zoals treinreizen en zeereizen. Hij bedacht ook een uniek sluitsysteem om de koffers te beveiligen, dat bekend staat als het “tumbler”-slot. Dit was een baanbrekende innovatie op het gebied van bagage en maakte het mogelijk om persoonlijke spullen veilig op te bergen tijdens het reizen.

Louis Vuitton heeft door de jaren heen samengewerkt met verschillende beroemdheden en ontwerpers om unieke collecties te creëren. Een van de meest opvallende samenwerkingen was die met de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons, die in 2017 een collectie handtassen ontwierp met afbeeldingen van beroemde schilderijen van meesters als Da Vinci en Van Gogh.

Het merk heeft ook een sterke sociale verantwoordelijkheid en zet zich in voor duurzaamheid. Zo heeft Louis Vuitton verschillende initiatieven gelanceerd om de milieu-impact van hun productieprocessen te verminderen. Het merk gebruikt bijvoorbeeld duurzame materialen en is bezig met het implementeren van meer milieuvriendelijke productiemethoden.

Kortom, Louis Vuitton is een mode-icoon dat synoniem staat voor luxe, vakmanschap en innovatie. Met zijn rijke geschiedenis en toewijding aan duurzaamheid blijft het merk een belangrijke speler in de mode-industrie en zal het ongetwijfeld nog vele jaren blijven inspireren en fascineren.

Benieuwd hoe het Schilderij Louis Vuitton op de Maan eruit zou zien in jouw huis? Download de Kunstchef app hieronder en test het uit.

Extra informatie
AfmetingenN/B
Formaat

70×100 cm, 50×70 cm

Materiaal

Canvas, Dibond, Plexiglas

Download de Kunstchef app

Benieuwd welk Kunstchef schilderij het best past in jouw huis? Of wil je weten welk formaat schilderij je wilt hebben? Download de Kunstchef mobiele Augmented Reality app voor Android of iOS en zie direct het resultaat!

Google Play logo
Apple app store logo
Trustpilot beoordeling
Kunstchef trustpilot review mobiel

Welk materiaal is het best geschikt voor jou?

Canvas

Canvas is het meest bekende materiaal voor schilderijen. Het is echter ook de meest simpele variant. Bij een Canvas schilderij zijn een aantal verschillen vergeleken met de andere 2 opties.

1. Een Canvas schilderij is dikker.

2. Canvas heeft een traditionele look.

Bekijk alle Canvas schilderijen

Dibond

Dibond is een mooie upgrade van Canvas. Wil je de kleuren scherper zien dan bij Canvas en wil je geen weerspiegeling? Dan is Dibond de juiste keus voor jou.

1. De kleuren op Dibond zijn erg helder.

2. Dunner en lichter dan Plexiglas en Canvas.

Bekijk alle Dibond schilderijen

Plexiglas

Een schilderij op Plexiglas geeft een erg luxe uitstraling. De kleuren zijn erg helder en je krijgt een mooie weerspiegeling over het schilderij wanneer de zon schijnt.

1. De kleuren komen er mooi uit.

2. Het glas weerspiegeld, wat een mooi effect geeft.

Bekijk alle Plexiglas schilderijen

Schilderij Louis Vuitton op de Maan
Schilderij Louis Vuitton op de Maan
 84,95 164,95 Selecteer opties