Kerstcadeau idee

Ho Ho Ho! Het is weer de tijd van het jaar. De tijd van (gezellige) familie bijkomstigheden en kerstcadeaus. Maar ook de tijd van nadenken, want voor wie moet jij iets onder de boom leggen?

Dit is de tijd van het jaar waar veel mensen op inspiratiezoektocht gaan. En waar ga je dan heen? Juist! Ome Google biedt altijd hulp voor de hulpzoekende (mits je de juiste zoekterm gebruikt).

Er zijn veel websites met leuke kleine hebbedingetjes, maar deze kerstcadeautjes verdwijnen vaak na de feestdagen in de schuur (of de prullenbak).

Wat nou als de kerstman dit jaar iets geeft wat voor lange tijd in het bezit blijft, waar elke dag gebruik van wordt gemaakt en wat zelfs een prominente plek heeft in het huis. Dat is pas een top kerstcadeau.

Wat voor soort kerstcadeau idee hebben we het dan over? Over een schilderij van Kunstchef. Met een Kunstchef schilderij geef je iets waar elke dag naar kan worden gekeken, neem een kijkje bij de mensen die we al hebben blij gemaakt met onze schilderijen:

Klant afbeelding Schilderij Dieren in de Jungle
Klant Schilderij Aap

Kunstchef schilderijen zijn al te koop vanaf €69,95. Aan de hoge kant voor een kerstcadeau, maar het is wel een cadeau waar iemand jaren plezier van heeft! En hoe blij zullen de mensen zijn als ze zo’n groot pakket onder de boom zien, dat is wel erg spannend natuurlijk.

Vind je het lastig om in te schatten hoe groot het schilderij moet zijn? Daarvoor hebben we de Kunstchef App gemaakt. Met de Kunstchef App kun je door middel van Augmented Reality de schilderijen van Kunstchef op je eigen muur zien met gebruik van de camera van je telefoon. De formaten kloppen precies, zo kun je dus goed kijken welk formaat je het mooist zou vinden voor onder de boom.

De Kunstchef schilderijen zijn te verkrijgen in drie verschillende materialen:

  1. Canvas
  2. Dibond
  3. Plexiglas

Canvas schilderijen zijn de meest bekende (en eenvoudige) vorm van schilderijen, maar de kwaliteit is een stuk lager vergeleken met Dibond en Plexiglas. Voor een echt tof schilderij zonder glans/spiegeling raden we aan om Dibond te kopen. Als je een spiegeling op het schilderij tof vindt raden we aan om Plexiglas te kopen. Beide materialen geven een fantastische look.

Kerstcadeau idee
Kerst cadeau idee
Cadeau idee man
Kerstcadeau idee

Ben je benieuwd naar alle Kunstchef schilderijen, neem dan een kijkje naar het volledige aanbod. Fijne kerst! Ho Ho Ho.

Apple app store logo
Google Play Store logo