Materialen

Hieronder vind je meer informatie over alle materialen waar je onze kunst op kan bestellen. Twijfel je over je keuze of heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.

Kunst op Plexiglas

Kunst op plexiglas geeft een luxueuze uitstraling. Door de hoge kwaliteit plexiglas voor de print, komen de kleuren tot leven en krijgt het een mooie glans. Met onze kunst op plexiglas heb je een echte eye catcher te pakken.

De kunst op plexiglas wordt opgebouwd door 3 lagen:
1. De 5 mm premium plexiglas plaat
2. Een hoge kwaliteit print direct op de plexiglas plaat
3. Een witte met erna zwarte deklaag om de print te beschermen aan de achterkant.

Kunst op plexiglas is altijd voorzien van een gratis bijgeleverd ophangsysteem.

Bekijk alle kunst op plexiglas

Kunst op Canvas

Onze kunst op een linnen doek staat prachtig in elk interieur. Het doek is hoge kwaliteit en is op een 2 cm dik frame gespannen. Het frame bestaat uit massief verlijmd hout dat bestaat uit meerdere lagen. Hierdoor trekt het doek niet krom en kan je er jaren lang van genieten!

Aan het frame zit een ophangsysteem gemonteerd zodat het doek gemakkelijk kan worden opgehangen. Dit ophangsysteem is gratis inbegrepen.

Bekijk alle kunst op canvas

Kunst op Dibond

Dibond geeft een luxe uitstraling aan elke interieur.

De 3 millimeter dibond plaat bestaat uit 2 lagen aluminium. Tussen deze lagen zit een harde kern van kunststof. Door deze combinatie is de plaat licht gewicht en toch super sterk.

De kunst wordt met een speciale printer rechtstreeks op het dibond gedrukt. Door de rechtstreekse druk heeft deze manier een matte finish.

Kunst op dibond is altijd voorzien van een gratis bijgeleverd ophangsysteem.

Bekijk alle kunst op dibond