Cadeau voor haar

Happy birthday to you, happy birthday to you… En dan geef je haar je cadeau.

Maar voordat we op dit moment zijn aangekomen, is dat ene belangrijke moment daar.

Wat geef je haar?!

Een cadeau bedenken voor een vrouwelijke kennis kan soms erg moeilijk zijn. Je wilt haar natuurlijk iets geven waar ze echt iets aan heeft en wat ze het liefst lang kan gebruiken.

Mogelijk geef je het cadeau alleen of samen met je vriendengroep. In alle gevallen wil je haar iets geven wat blijvend is, iets waar ze lang van kan genieten.

Misschien een kaasschaaf? Neh, dat is saai.
Misschien een nieuw bankkussen? Och wat degelijk.

Als jij je vriendin echt wilt verassen wil je iets geven wat ze niet verwacht, maar wel enorm nodig heeft.

Dit is waar Kunstchef je kan helpen. Kunstchef heeft een super vrolijke collectie met cadeaus voor haar. Cadeaus die elk huis nog meer kunnen opfleuren, precies het cadeau voor jouw vriendin?

Wanneer je een schilderij cadeau geeft, geef je iets waar ze elke dag wat aan heeft. Elke dag kijkt ze er naar en elke keer wordt ze herinnerd aan die leuke verjaardag. Welk ander cadeau kun je geven waar iemand elke dag zoveel plezier aan heeft?!

Bij Kunstchef hebben we een selectie waarvan we weten dat speciaal vrouwelijke ontvangers enorm blij zijn geworden van het schilderij, maar uiteraard is onze gehele collectie voor zowel mannen als vrouwen een leuk cadeau.

Onze schilderijen waarvoor veel vrouwen kiezen:

Cadeau voor haar
Cadeau voor vrouw
Cadeau idee vrouw
Cadeau idee voor haar

Een Kunstchef schilderij is een makkelijk cadeau om te geven wanneer je met een groep iets geeft. Kunstchef schilderijen zijn te koop vanaf €69,95 euro.

Vind je het lastig om in te schatten welk schilderij je aan je vriendin moet geven? Kijk dan eens naar de Kunstchef app. Met de Kunstchef app kun je door middel van Augmented Reality een Kunstchef schilderij aan je eigen muur zien. Zo kun je precies zien hoe groot een formaat van een schilderij valt op jouw muur, want we weten dat dit soms lastig in te beelden is.

Ben je benieuwd naar alle Kunstchef schilderijen om te kiezen welke je aan je vriendin cadeau wilt geven? Neem een kijkje naar alle schilderijen.

Apple app store logo
Google Play Store logo