Schilderij Papegaai Rode Bloemen

✅ gratis verzending

✅ 4 dagen levertijd

✅ uniek schilderij

✅ slim ophangsysteem

Beschrijving

Schilderij Papegaai Rode Bloemen

Als je meer warmte in huis wilt is het schilderij papegaai rode bloemen uitermate geschikt. Dit schilderij heeft veel felle kleuren waardoor het een boel gezelligheid met zich mee brengt.

Door de vele kleurvolle elementen in het schilderij gaat deze nooit vervelen!

 

Wist je dat?

Wist je dat de papegaai een van de meest kleurrijke vogelsoorten ter wereld is? Met hun felle kleuren en levendige persoonlijkheden zijn ze geliefd bij vogelliefhebbers over de hele wereld. Een van de meest iconische soorten papegaaien is de Ara, een groep van Zuid-Amerikaanse papegaaien met felle kleuren, waaronder de blauw-gele Ara en de groen-rode Ara.

De groen-rode Ara, ook wel bekend als de Scarlett Ara, is een van de meest bekende en geliefde papegaaiensoorten ter wereld. Met hun felrode veren op de borst en hun diepblauwe veren op de vleugels en staart, zijn ze een lust voor het oog. Deze prachtige vogels worden vaak gevonden in Zuid-Amerikaanse regenwouden en worden vaak als huisdieren gehouden vanwege hun levendige persoonlijkheden en de mogelijkheid om te leren praten.

De Scarlett Ara is een sociaal dier en vormt sterke banden met hun partner en familie. Ze communiceren met elkaar door middel van geluiden en bewegingen, en hebben een grote verscheidenheid aan verschillende roepen en kreten om te communiceren met hun omgeving. Deze slimme vogels zijn ook in staat om te leren praten en hebben vaak een indrukwekkend vocabulaire.

Helaas worden papegaaien, waaronder de Scarlett Ara, bedreigd door habitatverlies en illegale handel. Het vangen en verhandelen van wilde papegaaien voor de huisdierenindustrie is een groot probleem en heeft geleid tot een dramatische afname van de wilde populaties. Gelukkig zijn er organisaties die zich inzetten voor de bescherming van papegaaien en hun leefgebieden, en er zijn verschillende projecten om wilde populaties te herstellen en te beschermen.

Kortom, de Scarlett Ara is een prachtige en fascinerende vogel, met zijn felrode en blauwe veren en levendige persoonlijkheid. Maar het is belangrijk om te onthouden dat deze vogels bedreigd zijn en onze hulp nodig hebben om te overleven. Door ons bewust te zijn van de uitdagingen waarmee papegaaien worden geconfronteerd en door ons in te zetten voor hun bescherming en behoud, kunnen we ervoor zorgen dat deze kleurrijke vogels nog vele generaties blijven bestaan.

Extra informatie
AfmetingenN/B
Formaat

120×120 cm, 100×100 cm, 80×80 cm, 60×60 cm

Materiaal

Canvas, Dibond, Plexiglas

Download de Kunstchef app

Benieuwd welk Kunstchef schilderij het best past in jouw huis? Of wil je weten welk formaat schilderij je wilt hebben? Download de Kunstchef mobiele Augmented Reality app voor Android of iOS en zie direct het resultaat!

Google Play logo
Apple app store logo
Trustpilot beoordeling
Kunstchef trustpilot review mobiel

Welk materiaal is het best geschikt voor jou?

Canvas

Canvas is het meest bekende materiaal voor schilderijen. Het is echter ook de meest simpele variant. Bij een Canvas schilderij zijn een aantal verschillen vergeleken met de andere 2 opties.

1. Een Canvas schilderij is dikker.

2. Canvas heeft een traditionele look.

Bekijk alle Canvas schilderijen

Dibond

Dibond is een mooie upgrade van Canvas. Wil je de kleuren scherper zien dan bij Canvas en wil je geen weerspiegeling? Dan is Dibond de juiste keus voor jou.

1. De kleuren op Dibond zijn erg helder.

2. Dunner en lichter dan Plexiglas en Canvas.

Bekijk alle Dibond schilderijen

Plexiglas

Een schilderij op Plexiglas geeft een erg luxe uitstraling. De kleuren zijn erg helder en je krijgt een mooie weerspiegeling over het schilderij wanneer de zon schijnt.

1. De kleuren komen er mooi uit.

2. Het glas weerspiegeld, wat een mooi effect geeft.

Bekijk alle Plexiglas schilderijen

Schilderij Papegaai bloemen rood blauw
Schilderij Papegaai Rode Bloemen
 84,95 274,95 Selecteer opties